Belépés
ibolya58: bakonyi halgombócleves
gombs szószhoz, így főzzük néhány percig.
Gombócok elkészítése:
A pontyfilét megmossuk, lehúzzuk a bőrét, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Hozzáadjuk a keményítőt, st, borsot, felszeletelt petrezselymet és a felvert tojásfehérjét, majd ezeket alaposan átforgatjuk. Néhány centis golyókat képezünk és pár percig a hallevesben megfőzzük.
A galuska elkészítése:
Jól össze
2011-06-03 08:58:10
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
pontyfilét megmossuk, felvert tojásfehérjét, hallevesben megfőzzük, galuska elkészítése, halgombócleves, tojásfehérjét, petrezselymet, kiszálkázzuk, felszeletelt, elkészítése, átforgatjuk, hallevesben, pontyfilét, ledaráljuk, keményítőt, hozzáadjuk, megmossuk, megfőzzük, gombócok, lehúzzuk, szószhoz, alaposan, képezünk, golyókat, bakonyi, galuska,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.