|
|
|
|
gombs szószhoz, így főzzük néhány percig.
Gombócok elkészítése:
A pontyfilét megmossuk, lehúzzuk a bőrét, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Hozzáadjuk a keményítőt, st, borsot, felszeletelt petrezselymet és a felvert tojásfehérjét, majd ezeket alaposan átforgatjuk. Néhány centis golyókat képezünk és pár percig a hallevesben megfőzzük.
A galuska elkészítése:
Jól össze |
2011-06-03 08:58:10 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
pontyfilét megmossuk, felvert tojásfehérjét, hallevesben megfőzzük, galuska elkészítése, halgombócleves, tojásfehérjét, petrezselymet, kiszálkázzuk, felszeletelt, elkészítése, átforgatjuk, hallevesben, pontyfilét, ledaráljuk, keményítőt, hozzáadjuk, megmossuk, megfőzzük, gombócok, lehúzzuk, szószhoz, alaposan, képezünk, golyókat, bakonyi, galuska, |
|
|
|